Întreținere ușoară: Cât timp combustibilul este cel recomandat, nu trebuie decât să scoateți cenușa înainte de a face din nou focul. O data la 2 ani se recomandă curațarea sobei.

În încăpere, aerul este mai puțin uscat decât în cazul încălzirii prin calorifere, iar căldura ce se răspândește plăcut te face să te bucuri de „aromele iernii”.

Ramane sa-ti stabilesti preferintele: o soba de teracota traditionala sau personalizata, cu eficienta ridicata sau un semineu cu farmec aparte. In curte poti opta pentru un simplu gratar sau pentru un "atelier culinar" care sa contina si: cuptor de coacere, cu acumulare de caldura (pizza, paine, cozonac), plita si cuptor de gatit care functioneaza concomitent, rotisor (protap), vatra pentru ceaun (tuci).

De ce sobă de teracotă? (continuare)


Soba in 5 colturi

Desigur, hornurile moderne cresc parametrii de funcționare şi siguranță ai sobelor. Independent energetic Odată aduse lemnele în curte, căldura casei este asigurată independent de rețelele de utilități; 100% ecologic Combustibilul lemnos este o resursă regenerabilă. Se pot folosi cu succes și deșeurile lemnoase, sub rezerva ca acestea să nu conțină lianți care, prin ardere, ar putea cauza depuneri pe canalele de fum, obturându-le; Materialele sobei nu sunt dăunătoare mediului inconjurator (de altfel, vorbim de pământ <argilă>, în diferite forme de agregare).

Căldură sănătoasă E magic sunetul lemnelor trosnind!

Copyright © 2010 - 2014 La Gura Sobei

Design: x7 Oradea