És akkor lehet átgondolod még egyszer hogy egy tapasztalt mestert hívj, aki jó munkát végez,tudni fogja, mennyi és milyen anyagokra van szükség, optimizálja a költségeid és rövid idő alatt bebizonyítja, hogy a befektetés nagyon gyorsan megtérül. Szeretettel várom hívását vagy e-mailjét, hogy bebizonyítsam, hogy együtt könnyen megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldásokat, tökéletes összhangban a térrel, az anyagi lehetőségekkel és a megrendelő ízlésével. Razvan Iancu Phone 0722 50 60 73; 0754 57 17 85; 0771 39 57 68 E-mail: contact@lagurasobei.ro Facebook

Név:
Telefon:
E-mail:
Üzenet:

Hagyományból eredő minőség  (folytatás)

Eljön az a nap,mikor megállapodsz valahol és valaki elhív hogy építs neki egy kályhát. Így épített cserépkályhát  Răzvan a spinusi Zembrea családnak, aztán a sarandi Gui családnak, de a nagyváradi Romtelecom logisztikai egységének  is ...Aztán híre ment és mások is kezdték hívni...Mikor újra alkalmuk van együtt dolgozni, Ilie és Răzvan Iancu – két mestert láthatunk az alkotás hevében, tanúi lehetünk, hogyan válik a kezük alatt egy halom kályhacsempe, tégla és agyag lobogó tűz fészkévé,hogy megszelídítse a tél hidegét.

Hogyan teremtsek meleget?

Vegyük csak szép sorjában: egyszerűen elmennél a raktáráruházba, hogy magad vásárold meg a kályhához szükséges anyagokat, remélve, hogy így „takarékoskodhatsz”. Legtöbbször a kétszeres mennyiséggel térsz haza, a kereskedők „jó tanácsait” követve. Aztán, szintén a takarékosság elvét követve, kiválaszthatod a szakembert, remélve, ha olcsó,jó is lesz. Lehet, hogy tanácsot is tudsz kérni azoktól, akik ugyanígy jártak el, mennyi idő alatt hűl ki a kályhájuk, hány szekér fa fogy hetente,hogy ne legyen jéghideg a helyiségben.

Copyright © 2010 - 2011 La Gura Sobei